úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bílý sýrový chléb

Bílý sýrový chléb

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h
Zařazení: Chléb
Hodnocení:
Hodnotilo 11 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez lepku
Ingredience: 100 ml rýžového mléka
100 ml vody
1 vejce
2 lžíce BIO másla Milko
1 lžička hnědého cukru
2 lžičky soli
150 g sýra Cottage
450 g bezlepkové směsi Nomix (firma Nominal)
1 lžička sušeného droždí
Postup přípravy:

Suroviny dáme do pekárny postupně tak, jak je uvedeno. Posléze nastavíme na program "toastový chléb"  a necháme pracovat. Po upečení vyklopíme a necháme vychladnout.

Zabalený v utěrce vydrží až 3 dny a bude stále vláčný a chutný.

Autor: Terka M.

REKLAMA

Komentáře k receptu
Petra, ProAlergiky.cz

6. 1. 2017
19:36

Pro: efczaNepřidaný cukr je bohužel u kynutého výrobku dost "závažné" opomenutí :-/. Samozřejmě záleží na V8s, ale autorka receptu je zkušená pekařka a cukrářka a myslím si, že by stálo za to dát receptu 2. šanci, tentokráte se všemi ingrediencemi ;-).

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

efcza

4. 1. 2017
23:09

Takhle se mi vůbec nepovedl :( Pekárna špatně vymíchala, já zapomněla přidat cukr. A dnes jsem si dala a bylo mi špatně :( Tak nevím, jestli to příště zkusit znovu - s cukrem...

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte