úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Broskvová přesnídávka - bez lepku, mléka, vajec

Broskvová přesnídávka - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: První příkrmy
Hodnocení:
Hodnotilo 9 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 1500 g broskví
200 g krystalového cukru
1 bezlepkový vanilkový pudink
Postup přípravy:

Výroba domácí přesnídávky je velmi jednoduchá.

Nejprve si omyjeme ovoce, vypeckujeme a nakrájíme na kousky - čím menší, tím rychleji budou rozvařené. Pokrájené ovoce vložíme do hrnce, trošku podlijeme vodou a vaříme do úplného změknutí.

Po uvaření zcedíme, kousky broskví vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladký krém. Ten poté vložíme zpět do nádoby na vaření a zahřejeme k bodu varu. V této fázi přidáme ve vodě rozšlehaný vanilkový pudink a krátce povaříme do zhoustnutí.

Uvařenou přesnídávkou naplníme připravené sklenice, uzavřeme a krátce sterilizujeme.

Dobrou chuť;-).

Autor: Peťa77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte