úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bulgurové rizoto

Bulgurové rizoto

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 40 min
Zařazení: Bez masa
Hodnocení:
Hodnotilo 12 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Ingredience: Na 4 porce:
350 g bulguru
200 g tempehu
200 ml smetany Provamel
1 větší mrkev
1 pórek
1 cibule
1 mladá cuketa
2 lžíce biomásla (lze nahradit olivovým olejem)
1 lžička Tandoori Masala
1 lžička sladkého curry
mořská sůl
Postup přípravy:

Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

Recept přinesl:

Tento recept jsme připravili ve spolupráci s restaurací Country Life v Praze.Restaurace CountryLife

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte