úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Celozrnné sušenky bez mléka a vajec - vhodné i pro histaminovou intoleranci

Celozrnné sušenky bez mléka a vajec - vhodné i pro histaminovou intoleranci

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 15 min
Zařazení: Sušenky
Hodnocení:
Hodnotilo 8 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Ingredience: 100 g celozrnné mouky (pšeničné, špaldové - možno i namíchat)
40 g Stelly
20 g třtinového cukru
2 lžíce vody
Postup přípravy:

Ze všech surovin si zaděláme těsto a dáme na hodinku (klidně i déle) v mikrotenovém sáčku do lednice odpočinout.

Potom vyválíme, vykrájíme a pečeme cca deset minut při 160 - 170 stupních.

Jednoduché, rychlé a nejen dětem moc chutnají :-).

Autor: pralinka

Komentáře k receptu
pralinka

21. 1. 2015
11:12

pralinka

Obměna: 100g celozrnné pšeničné mouky, 30g ostropestřecové mouky (Adveni) a 70g hladké pšeničné mouky

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte