úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Chléb z domácí pekárny - bez lepku, mléka, vajec

Chléb z domácí pekárny - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h 10 min
Zařazení: Chléb
Hodnocení:
Hodnotilo 6 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 300 ml vlažné vody
300 g mouky mix B
50 g pohankové mouky
1/4 kostky kvasnic
1 polévková lžíce řepkového oleje
1 kávová lžička soli
1 kávová lžička cukru
lněné semínko
kmín
Postup přípravy:

Do pekárny jsem dala vlažnou vodu a kvasnice, po 5 min jsem přidala řepkový olej a trochu promíchala. Pak jsem v míse promíchala obě mouky, sůl, cukr, lněné semínko a kmín. Po promíchání jsem přesypala do pekárny a zapla program na 1,58 min.

Autorka: Lucie Zapletalová

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte