úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Chleba podle Petra Aubrechta

Chleba podle Petra Aubrechta

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h
Zařazení: Chléb
Hodnocení:
Hodnotilo 17 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 330 ml vody
250 g Jizerky
150 g pohankové mouky
1 polévková lžíce olivového oleje
2 lžičky lněného semínka
1,5 lžičky soli
1 lžička drceného kmínu (já dala 2 lžičky chlebového koření)
1 balíček instantních kvasnic
Postup přípravy:

Peču v pekárně.

Pokud nebudete dávat lněné semínko, dejte vody jen 300 ml.

Dobré je těsto po nakynutí, než se začne péct, trochu uhladit.

Autorka: Xynika

REKLAMA

Komentáře k receptu
Lucie

14. 3. 2017
20:46

Tento recept je skvělý. Chleba krásně nadýchaný a chuťově výborný, jen příště dám měně soli.

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte