úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Čokoládový perník

Čokoládový perník

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: Perníky
Hodnocení:
Hodnotilo 5 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Ingredience: 2 hrnky rostlinného mléka
1 hrnek hladké mouky
1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek celozrnné mouky
1 hrnek oleje
1 hrnek cukru
2 žloutky + sníh ze 2 bílků
1 čokoládový pudink
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
1 skořicový cukr

čokoládová poleva
cokoliv na ozdobení
Postup přípravy:

Postupně smícháme všechny ingredience, na závěr opatrně vmícháme sníh z bílků.

Připravenou perníkovou směs vlijeme na vymmaštěný a vysypaný plech a vložíme do trouby rozpálené na 180 - 200 °C a pečeme zhruba 20 minut.

Vychladlý perník zdobíme dle fantazie, chuti, příp. dietních opatření.

Dobrou chuť ;-).

Autor: Peta 77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte