úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Diviak na póre a mrkvičke s omáčkou z lesných hub a medvedieho cesnaku, zemiaky s kayenským peprom a brusnicový kompótom

Diviak na póre a mrkvičke s omáčkou z lesných hub a medvedieho cesnaku, zemiaky s kayenským peprom a brusnicový kompótom

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy:
Zařazení: S masem
Hodnocení:
Hodnotili 2 lidé
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: diviak
soľ
peper
cibuľa
repkový olej
jalovec
pór
mrkva
lesné huby
ghi
ryžové mlieko
madvedí cesnak
zemiakový škrob
zemiaky
kayenský peper
brusnicový kompót
Postup přípravy:

Zemiaky uvaríme v šupke. Po vychladnutí ich olúpeme, nakrájame a ochutíme kayenským peprom.

Diviaka nakrájame, naklepeme. osolíme, opepríme. Do panvice dáme olej a osmažíme na ňom pór a mrkvu. Z oboch strán prudko orestujeme maso. Pridáme ho k póru a mrkvičke. Podlejeme, pridáme jalovec a dusíme do makka. Na cibuli a ghi (prepustené maslo) osmažíme lesné huby a podlejeme ich vývarom. Povaríme, ochutíme soľou a medvedím cesnakom zahustíme rýžovým mliekom v ktorom, sme si rozmiešali zemiakový škrob. Privedieme k varu, keď začne omáčka hustnuť odstavíme. Podávame s brusnicovým kompótom. Dobrú chuť.

Autor: ketikus

REKLAMA

Komentáře k receptu
ketikus

16. 2. 2014
14:45

ketikus

16. 2. 2014
14:30

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte