úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Domácí chleba

Domácí chleba

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy: 2 h
Zařazení: Chléb
Hodnocení:
Hodnotilo 7 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Ingredience: 300 g pšeničné mouky
200 g žitné mouky
40 g kvasnic (1 kostka)
1 zarovnaná lžíce soli
1 zarovnaná lžíce celého kmínu
hrst dýňových nebo slunečnicových semínek
voda
Postup přípravy:

Do mouky rozdrobte kvasnice, přisypte sůl, kmín a semínka a dobře promíchejte. Dolijte vodu podle potřeby a vypracujte těsto. Nechte vykynout (cca 1 hodinu). Troubu předehřejte na 240 stupňů a pečte cca 35 minut.

Autor: Helena

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte