úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Domácí Gnocchi

Domácí Gnocchi

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Přílohy
Hodnocení:
Hodnotili 4 lidé
Pro alergiky: Bez lepku
Bez mléka
Ingredience: 750g uvařených a oloupaných brambor - typ C( vážíme až po oloupání)
210g Schär Mehl Farine
1 vejce
Sůl
Muškátový oříšek

Postup přípravy:

Brambory důkladně rozmačkáme, nejlépe i propasírujeme a přidáme sůl, muškátový oříšek a vejce. Promícháme a přisypeme mouku, vpracujeme těsto, ze kterého uděláme válečky, ze kterých nakrájíme noky. Můžeme vidličkou orýhovat. Vaříme ve vroucí osolené vodě cca 3minuty. 

Autor: Ulu

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte