úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Domácí italské tyčky s tymiánem

Domácí italské tyčky s tymiánem

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Slané tyčinky, preclíky
Hodnocení:
Hodnotilo 13 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 220 ml teplé vody
200 g mouky Schaer mix B
50 g pohankové hladké mouky
1 lžička třtinového cukru
1/2 lžičky soli
6 g sušeného droždí

1 polévková lžíce olivového oleje
sušený tymián

hrubá sůl na posypání
Postup přípravy:

První část ingrediencí smícháme rukou v těsto a necháme v teple 20 minut kynout v uzavřené míse.  Po vykynutí těsto promícháme s 1 polévkovou lžicí olivového oleje a sušeným tymiánem. Mokrýma rukama vytvarujeme tyčinky, potřeme za všech stran olivovým olejem, posypeme hrubou solí a sušeným tymiánem.

Pečeme ve vyhřáté troubě s hrnečkem vody na 220 stupňů cca 20 minut - do zlatohněda.

Autorka: Radka Vrzalová http://www.proalergiky.cz/profil/45862

Komentáře k receptu
Petra, ProAlergiky.cz

27. 5. 2015
17:28

Pro: Jana K.Radka je skvělá kuchařka, pochvalu vyřídím ;-).

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Jana K.

26. 5. 2015
18:23

Tyčinky jsou Naprosto úžasné!!!!!!!!! Nemůžu uvěřit, že tak může chutnat něco bezlepkového :) MOOOOOOOC díky za skvělý recept :)

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte