úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Dušené vepřové maso s mrkví a šťouchanými brambory - bez lepku, mléka, vajec

Dušené vepřové maso s mrkví a šťouchanými brambory - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy:
Zařazení: Hlavní jídla s masem
Hodnocení:
Hodnotilo 11 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: libové vepřové maso
cibule
sůl
pepř
olej

mrkev
Stella
citronová šťáva
krystalový cukr
sůl
bezlepoková mouka na zahuštění

brambory
cibule
olej
sůl
Postup přípravy:

Orestujeme cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso, osmažíme, okořeníme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

Očištěnou mrkev nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na Stelle, přidáme sůl, cukr, citronovou šťávu, trochu vody a dusíme doměkka.

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, rozmačkáme a smícháme s osmaženou cibulkou, osolíme.

 

Autor: Peťa77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte