úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Falešný segedín

Falešný segedín

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 40 min
Zařazení: S masem
Hodnocení:
Hodnotilo 10 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 1/2 kg mletého vepřového masa
1/2 kg červeného sterilovaného zelí
1-2 cibule
500 ml vody nebo vývaru
2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř
kmín (drcený nebo celý)
cca 1 lžička solamylu
Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na drobno a na trošce oleje osmahneme, zaprášíme paprikou, necháme zpěnit a přidáme maso. Mícháme důkladně, aby se rozpadlo na drobnější "hrudky" a osmahneme, zalijeme vodou nebo vývarem, ochutíme solí, pepřem a kmínem. Přidáme pokrájené zelí a dusíme do měkka. Ke konci zalijeme solamylem, rozmíchaným ve studené vodě a provaříme.
Podáváme s knedlíky nebo chlebem podle typu diety.

Autor: Zuzka

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte