úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Italská dýňová buchta - bez lepku a mléka

Italská dýňová buchta - bez lepku a mléka

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Koláče (nekynuté)
Hodnocení:
Hodnotilo 7 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez lepku
Ingredience: 600 g očištěné dýně
300 g Doves Farm samokypřící
100 g rozinek
2 vejce
4 lžíce oleje
30 g Alsanu nebo Stelly
1 bezlepkový a bezfosfátový prášek do pečiva
mletá skořice
hřebíček
kardamon
špetka soli

Postup přípravy:

Očištěnou dýni nakrájíme na kousky, poklademe na plech, přidáme tuk a pečeme v troubě při 180 stupních cca 15 minut.

Vychladlou dýni pak rozmixujeme na pyré. Vyšleháme vejce s cukrem a olejem do pěny, přidáme rozinky, dýňové pyré, mouku se solí a práškem do pečiva a kořením. Pečeme zvolna cca 45 - 55 minut.

Autor: Ulu

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte