Jablkový mls

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 45 min
Zařazení: Koláče (nekynuté)
Hodnocení:
Hodnotili 3 lidé
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 200 g bezlepkové směsi na bábovku (Jizerka)
2 - 3 jablka
1 kelímek zakysané smetany
1 kelímek šlehačky nebo pařížského krému
skořicový cukr
Postup přípravy:

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a na hrubo nastrouháme.

Připravíme bábovkové těsto dle návodu na krabici, na konec do něj přimícháme jablka a dáme péct.

Hotové zdobíme kys. smetanou, skořicovým cukrem a šlehačkou nebo pařížským krémem.

Korpus sice po upečení není příliš vysoký, zato šťavnatý a dlouho vydrží.

Autorka: Kasandra008

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte