úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Jáhlové rizoto

Jáhlové rizoto

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Jáhly
S masem
Hodnocení:
Hodnotilo 7 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 200 g kuřecích (nebo krůtích) prsních řízků
cca 150 g jáhel (množství podle počtu členů rodiny)
zelenina dle libosti
1/2 cibule
lžička rostlinného oleje
grilovací koření (již obsahuje sůl, takže není třeba přidávat sůl samotnou)

Postup přípravy:

Na oleji osmahnu do zlatova nakrájenou cibuli na kostičky. Poté přidám kuřecí maso nakrájené též na kostičky, okořením a osmahnu až je maso měkké.

Mraženou zeleninu povařím cca 10 - 15 minut (když je zelenina čerstvá, přidám jí hned na začátku k masu a orestuji spolu s masem), přidám k masu a chvilku orestuji.

Uvařené jáhly zcedím a nasypu k masu a zelenině. Promýchám a je HOTOVO :-D

Autor: Verunka H.

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte