úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Jáhlový borůvkový koláč s Tofu

Jáhlový borůvkový koláč s Tofu

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Jáhly
Koláče (nekynuté)
Tofu
Hodnocení:
Hodnotilo 14 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 200 g jáhel
Tofu
borůvky
tuk (Omega)
vanilkový cukr
třtinový cukr
voda
Postup přípravy:

Jáhly řádně propláchnu vodou, dám do hrnce s vodou a třtinovým cukrem a vařím cca 15 minut. Nemíchám. Poté uvařené jáhly vložím do pečící formy.

Mezitím si připravím Tofu. Rozlámu na kousky a v misce s vanilkovým cukrem a troškou vody (dle hustoty) rozšlehám tyčovým mixérem do hladké kašičky.

Na jáhly rozetřu sladké Tofu a pokladu borůvkami. Navrch dám pár tenkých plátků tuku, aby koláč nebyl suchý. Peču při 170 °C cca 30 - 40 minut.

PŘEJI, AŤ VŠEM CHUTNÁ :-)

Autor: Verunka H.

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte