úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Jáhly s čočkou nazeleno

Jáhly s čočkou nazeleno

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: Bez masa
Jáhly
Jarní polévky a pokrmy
Velikonoční recepty
Hodnocení:
Hodnotilo 208 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: jáhly
červená čočka
špenát
tamari omáčka
olivový olej
bylinková sůl
tofu (tempeh, pro nealergiky na laktózu sýr dle chuti)
Postup přípravy:

Jáhly spaříme a uvaříme doměkka. V samotném hrnci si uvaříme i červenou čočku. Na olivovém oleji opečeme špenátové listy přidáme uvařenou čočku a dochutíme solí a tamari omáčkou. Přimícháme jáhly. 

Autor: janeeS

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte