úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 50 min
Zařazení: Ostatní
Hodnocení:
Hodnotilo 6 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 2 hrnečky kukuřičné mouky (bezlepkové)
1 hrneček rýžového (sojového) mléka
1/2 hrnečku oleje
1/2 hrnečku cukru
1/2 vanilkového pudinku (místo vajíčka)
1/2 prášku do pečiva bez fosfátů

ovoce podle chuti
Postup přípravy:

Veškeré suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto dáme do vymazané a vysypané dortové formy. Poklademe ovocem podle chuti a pečeme v předhřáté troubě na 160 stupňů, cca 35 minut (záleží na troubě, musí se zkusit špejlí).

Autor: zelmenka

Komentáře k receptu
Michal, ProAlergiky.cz

20. 6. 2013
16:37

Jednoduché, zdravé, pěkné - tak to má být. :-) Toho kypřicího prášku bude asi 6 gramů, že? Ty bezfosfátové se totiž někdy prodávají ve větším balení (40 g) než ty obyčejné (12-13 g).

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte