úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Kančí plátky pod peřinou

Kančí plátky pod peřinou

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy: 4 h
Zařazení: Hlavní jídla s masem
Hodnocení:
Hodnotilo 9 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: kančí maso
anglická slanina
cibule
česnek
sůl
pepř
koření divočina
hořčice
šlehačka
brambory
tvrdý sýr
Postup přípravy:

Neprve nakrájíme maso, osolíme, potřeme hořčičí a lisovaným česnekem a necháme marinovat asi 2 hodiny i déle.

Okrájené a omyté brambory nakrájíme na kolečka a dáme na plech. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Brambory osolíme, opepříme a nalijeme na ně opečenou slaninu. Na brambory naskládáme marinované maso a posypeme kořením na divočinu a na kolečka nakrájenou cibulí. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem, podlijeme šlehačkou a dáme péct.

Dobrou chutˇ.

Autorka: zenatka

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte
 
Recepty
Bezlepkové muffiny z teffové a rýžové mouky
Bezlepkové muffiny z teffové a rýžové mouky

Množství surovin je na 7-8 muffin. Chia semínka zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Mezitím smícháme vše ostatní, nakonec...

Květákový mozeček - bez lepku, mléka, vajec
Květákový mozeček - bez lepku, mléka, vajec

Dáme vařit 2 skleničky vody se špetkou soli a lžící slunečnicového oleje. Až začne voda vřít, stáhneme ji úplně z plotny a...

Kváskový chléb - bez lepku, mléka, vajec
Kváskový chléb - bez lepku, mléka, vajec

Část 1. Jak na bezlepkový kvásek.  Výroba bezlepkového kvásku je podobná jako výroba lepkové kvásku. Rozdíl je v tom, že...

Všechny recepty