úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Koblihy bez vajec, mléka, kukuřice, sóji, ořechů

Koblihy bez vajec, mléka, kukuřice, sóji, ořechů

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h
Zařazení: Kynuté moučníky
Hodnocení:
Hodnotilo 13 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Ingredience: 250 g polohrubé mouky
150 ml rýžového mléka (já použila Valsoia - vanilkové rýžové mléko, ale můžete jakékoliv rostlinné)
25 g změklé Stelly
25 g třtinového cukru
1/3 kostky droždí (max. půl kostky, ale ta třetina fakt stačí)
špetka soli

olej na potření nebo na smažení
Postup přípravy:

Do mísy dáme všechny suroviny a zaděláme hladké těsto. Ani řídké, ani tuhé, prostě tak akorát na vyválení a necháme v teple hodinku kynout . Můžete použít i pekárnu, aby tuto práci udělala za vás ;-).

Uvedené množství je na 9 plněných koblih o průměru cca 7,5 cm.

Autor: pralinka

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte