úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Kuřecí stehna na pivu

Kuřecí stehna na pivu

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: S masem
Hodnocení:
Hodnotili 2 lidé
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Ingredience: kuřecí stehna
cibule
paprikový měkký salám
černé pivo
kečup
med
sůl
pepř
Postup přípravy:

Na dno zapélací mísy nejprve vložíme na větší kusy nakrájenou cibuli a paprikový salám, zalijeme kečupem, černým pivem, trochou medu a promícháme.

Na tuto směs přidáme omytá, osolená a opepřená kuřecí stehna. V průběhu pečení je otáčíme a přeléváme vzniklým sosem. Aby se chuť dostala lépe do masa, doporučuji naříznout kůži.

Pečeme dozlatova asi 40 - 50 minut při teplotě 180 - 200 °C.

Podáváme s různě upravenými brambory, ale vynikající i s rýží, chlebem.

Dobrou chuť;-).

Autor: Peta 77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte