úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Lucinčina bezlepková pizza

Lucinčina bezlepková pizza

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 30 min
Zařazení: Slané koláče, pizzy, muffiny
Hodnocení:
Hodnotilo 17 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: Těsto:
500 g Jizerky
450 ml vlažné vody
1 balíček sušených kvasnic
1 lžička soli
1 lžička cukru
1 lžíce olivového oleje

další mouku na podmoučování
pečící papír na plech
Postup přípravy:

Mouku smícháme s kvasnicemi, solí a cukrem, přidáme olej a vodu a uhněteme vláčné těsto.

Na pomoučeném vále těsto vyválíme a přeneseme na plech (na plechu se dá ještě prsty dotáhnout ke krajům). Dáme do teplé trouby na 20 min. kynout.

Pak potřu pestem + drcená rajčata, koření na pizzu a dál podle přání.

Dáme do trouby - horkovzdušná 220 °C na 20 - 30 min.

Dobrou chuť.

Recept mám z bezlepkové kuchařky a protože je dobrý, posílám dál;-).

Autor: xynika

REKLAMA

Komentáře k receptu
Michaela

1. 2. 2015
12:42

Pro: MichaelaJeste fotky.

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Michaela Michaela

Michaela

1. 2. 2015
12:40

Pro: MichaelaJdu se pochlubit s vysledkem. Ani po zchlazeni nebylo testo viz. postup. Na plechu jsem ho musela rozetrit sterkou. Nicmene po upeceni je dobre, prirovnala bych ho k testu u mrazene pizzy z obchodu.

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Michaela

1. 2. 2015
10:46

Dneska jsem vybrala tento recept, ze ho vyzkousim. A musim konstatovat, ze testo ac je delane podle receptu, tak se lepi, neni vlacne (pod timto pojmem si predstavuji neco uplne jineho). Zkusim ho nechat chvili v lednici, aby trochu ztuhlo. Ale rozvalet rozhodne nepujde :-(

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

xynika

15. 12. 2012
22:36

xynika

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte