úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Mléčná rýže s banánem a kakaovým přelivem

Mléčná rýže s banánem a kakaovým přelivem

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: Dezerty
Hodnocení:
Hodnotil 1 člověk
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: voda (dle návodu na rýži, můžeme použít i rostlinné mléko)
130 g rýže
80 g cukru
trocha soli
kapka vanilkového aroma

1 banán

1 lžíce cukru moučka
1 lžíce vody
1 lžíce kakaa
Postup přípravy:

Dáme vařit rýži dle návodu s trochou soli, cukrem a vanilkovým aromatem.

Připravíme si přeliv z vody, cukru a kakaa.

Po uvaření rýži nandáme na talířek, poklademe nakrájeným banánem a pokapeme přelivem.

Podáváme teplé i studené.

Autor: migina

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte