úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Nekynuté houskové bezlepkové knedlíky ( z prášku do pečiva a sodovky )

Nekynuté houskové bezlepkové knedlíky ( z prášku do pečiva a sodovky )

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 30 min
Zařazení: Přílohy
Hodnocení:
Hodnotilo 23 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez lepku
Ingredience: Na jednu šišku:
250 g Schär mix B
160 - 200 ml perlivé vody (nejlépe sodovka a nebo co nejvíc perlivá voda)
2 hrsti burizonů a nebo jedna najemno pokrájená bezlepková houska
1 vejce
1/2 kypřícího prášku do pečiva
1 lžička soli

trocha oleje na potření
Postup přípravy:

Smícháne všechny ingredience a vytvarujeme knedlík.Množství sodovky je pokaždé trošku jiné, dle tuhosti těsta.

Vaříme v osolené vodě 20 minut ( po 10ti minutách otočíme).

Po vyjmutí z vody pomažeme olejem, necháme 3 minuty odstát a máme hotovo :-).

Autor: naidrova

REKLAMA

Komentáře k receptu
Zuzana

14. 10. 2015
8:46

Chci se zeptat, zda mohu místo té směsi použít jizerku? Děkuji

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Petra, ProAlergiky.cz

7. 10. 2015
18:33

Pro: IVETATak to jsme rádi, že chutnal a autorka receptu zajisté ještě více ;-).

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

ivča

4. 10. 2015
8:30

Pro: IVETAšpatné foto sory

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

ivča ivča

IVETA

4. 10. 2015
8:28

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte