úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Pohankový kváskový chléb - bez lepku, mléka, vajec

Pohankový kváskový chléb - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy:
Zařazení: Chléb
Hodnocení:
Hodnotilo 6 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 600 ml vody
500 g pohankové mouky
2 lžíce kvásku
2 lžíce psyllia (namočit 2 hodiny předem do vody, spolu se 2 lžícemi mletého lněného semínka)
2 lžíce slunečnicového semínka
2 lžíce dýňového semínka
2 lžičky soli (používám himalájskou)
koření do chleba (mletý kmín, koriandr a anýz)
Postup přípravy:

Všechny suroviny vložíme do pekárny, která z nich uhněte těsto. Pak doporučuji vyndat háky, nechat den kvasit a pak hodinu péct.

Dobrou chuť!

Autorka: Hana Dudová

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte