Ražničí

Vložte svůj recept

Náročnost: středně náročný
Čas přípravy: 1 h 30 min
Zařazení: S masem
Hodnocení:
Hodnotilo 5 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: vepřové maso
klobása
anglická slanina
cibule
paprika
grilovací koření
olej

špejle
Postup přípravy:

Vepřové maso si nakrájíme na kostičky, zakápneme olejem a okořeníme dle chuti. Takto připravené maso necháme pár hodin odležet.

Ostatní ingredience stačí připravit těsně před samotnou přípravou. Na kolečka si nakrájíme klobásu a cibuli, na kousky pak papriku a na kostičky anglickou slaninu.

Všechny suroviny poté "na střídačku" napichujeme na špejle.

Takto připravené ražničí buď smažíme na pánvi, příp. grilujeme na roštu na ohni.

Podáváme s chlebem, brambory, hranolkami apod.

Nelekněte se množství na fotce, tato je z tábora :-D.

Dobrou chuť;-).

 

Autor: Peťa77

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte