úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Rebarborová buchta - bez lepku a mléka

Rebarborová buchta - bez lepku a mléka

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: Dezerty a moučníky
Hodnocení:
Ohodnoťte jako první
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez lepku
Ingredience: asi 500 g rebarbory
500 g bezlepkové mouky (dávám Doves Farm)
240 ml vody (rostlinného mléka)
180 g tuku (dávám Stellu)
180 g cukru
120 g mletého máku
2 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžičky mleté skořice

marmeláda
Postup přípravy:

Vyšleháme žloutky s cukrem, rozpuštěným tukem a vodou či mlékem.

Přidáme mouku, prášek do pečiva, mák, skoříci, ušlehaný sníh a rebarboru (oloupanou a nakrájenou na malé kousky).

Pečeme asi 25 minut.

Po vychladnutí můžeme rozříznout a namazat marmeládou.

Autor: voki

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte