úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Svěží quinoový salát s limetkou a mátou

Svěží quinoový salát s limetkou a mátou

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 30 min
Zařazení: Quinoa
Saláty
Hodnocení:
Hodnotilo 7 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 250 g quinoy
250 cherry rajčátek
1 červená cibule
svazek máty
2 limetky
4 lžíce olivového oleje
Postup přípravy:
  1. Quinou uvařte v osolené vodě (na 1 šálek quinoy 2,5 šálku vody). Po uvaření se quinoa vyznačuje příjemně lehkou, nadýchanou strukturou a jemnou, lehce oříškovou chutí.
  2. Uvařenou quinou smíchejte s přepůlenými rajčátky, na jemno nakrájenou červenou cibulí, posekanou mátou a olivovým olejem.
  3. Dochuťte limetkovou šťávou, případně dosolte a salát podávejte vychlazený.
Recept přinesl:

Restaurace zdravého životního stylu CountryLife.Restaurace CountryLife

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte