Treska na kari

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 30 min
Zařazení: S masem
Hodnocení:
Hodnotili 4 lidé
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 3 porce filé z tresky (rozmražené)
1 - 2 hrsti krájeného pórku
1 dcl rostlinné smetany
2 lžičky rostlinného tuku na vaření
kari
sůl
Postup přípravy:

Rybu dobře osušíme.

Do hrnce nebo vyšší pánve dále lžičku tuku a pórek, přidáme asi polovičku kari a krátce orestujeme. Vložíme osolené porce ryby.  Znovu posypeme zbytkem kari a poklademe každou porci troškou tuku.

Zakryjeme pokličkou a dusíme cca 15 min.

V případě potřeby malinko podlijeme.

Na závěr zalijeme rostlinou smetanou, kterou necháme probublat.

Ideální příloha je rýže.

Autor: Zuzka

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte