úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Zeleninový nákyp s kaší Sinlac - bez lepku, mléka, vajec

Zeleninový nákyp s kaší Sinlac - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 45 min
Zařazení: Hlavní jídla s masem
Testování kaše Sinlac
Hodnocení:
Hodnotilo 9 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: mrkev
brokolice
kuřecí maso
kaše Sinlac
voda
Postup přípravy:

Uvařenou mrkev a brokolici rozmačkám vidličkou, kuřecí maso nasekám najemno. 2 lžíce kaše Sinlac smíchám s 1 lžící vody a přidám připravené suroviny.  Nechám krátce zapéct v troubě.

Někdy vylepším strouhaným sýrem (nelze při bezmléčné dietě), jindy místo masa nakrájím domácí šunku. Zkoušela jsem i cuketové s mrkví, nebo květákové s mrkví.

Autor: Lentilka

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte