Infolinka 541 212 450

Vývar z vepřového masa se zeleninou - bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

vepřové kosti na polévku zelenina na polévku (čerstvá je lepší, ale lze samozřejmě použít i mraženou) - vhodná je kořenová zelenina - mrkev, celer, petržel, ale i květák, pórek, fazolové lusky a další námi preferované druhy cibule sůl nové koření celý pepř bezlepkové polévkové těstoviny, rýže



POSTUP

Omyté kosti vložíme do studené vody, přidáme na půlku rozkrojenou cibuli, sůl, pár kuliček nového koření a celého pepře a necháme vařit.

Je-li maso měkké, jde hezky oddělit od kosti, tak ho vyjmeme, necháme zchladnout a nakrájíme na kostičky.

Vývar zcedíme, zbavíme se tím "šumu" i kuliček koření, a dáme opět vařit. Přidáme připravenou zeleninu, kterou vaříme do změknutí. Poté vložíme zpět nakrájené maso.

Polévkové těstoviny, příp. rýži, si uvaříme zvlášť a vkládáme do polévky až na talíři.

Dobrou chuť;-)

 

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.1x
(Hodnotilo 8 lidí)

Kategorie