Infolinka 541 212 450


Zapojte se do spotřebitelského testování mouky Schär Mix it




Jste alergičtí na lepek nebo trpíte celiakií? Rádi byste zdarma vyzkoušeli bezlepkovou mouku Mix it Schär? Nyní máte jedinečnou příležitost.


Mouka Mix It značky Schär

  • Univerzální bezlepková směs  - vhodná na sladké i slané pečení, zahušťování pokrmů apod.
  • Složení – rýžová mouka, bramborový škrob, mouka ze svatojánského chleba (karobová mouka).
  • Neobsahuje lepek ani pšeničný škrob.
  • Neobsahuje laktózu ani jinou mléčnou složku.
  • Neobsahuje vejce.
  • Bez konzervantů.
  • Může obsahovat stopy lepku.

Hledáme 20 osob (účastnit se mohou samozřejmě i celé rodiny), které mají zájem si tento výrobek zdarma vyzkoušet a podělit se s námi o své dojmy a recepty.

Požadavky na testující

Testující nebo alespoň jeden z rodinných příslušníků trpí alergií na lepek či celiakií a zároveň nemá s moukou Mix it prozatím žádnou zkušenost. Ideálně ani s jinými moukami značky Schär.

Jak bude testování probíhat

  • Vybraní zájemci obdrží 3 balení mouky Mix it.
  • 2 -3 týdny budou mít čas na vyzkoušení daného výrobku.
  • Každý z testujících připraví z mouk Mix it minimálně 2 pokrmy, přičemž jeden z nich musí být chléb a druhý pokrm je zcela v režii testujícího (např. předkrm, polévka, hlavní chod či dezert).
  • Hotové pokrmy testující nafotí a včetně receptu vloží na portál ProAlergiky.cz do sekce vaření.
  • Po skončení testování vyplní testující dotazník, který bude anonymně zpracován a jeho výsledky budou publikovány na portále ProAlergiky.cz.

Odměna pro testující

Jako poděkování obdrží každý účastník testování balíček bezlepkových produktů značky Schär, který obsahuje mouku Mix it (500 g), Salinis – preclíčky bez lepku (60 g), Grissini – trvanlivé tyčinky (150 g), těstoviny Fusilli (80 g).

 Balíček odměn - produkty Schär

Jak se přihlásit

Spolupráce mezi portálem ProAlergiky.cz a testujícími bude probíhat na základě písemné dohody, kterou obdrží každý účastník spolu s pokyny a dotazníkem před zahájením samotného testování.

Pokud máte o testování zájem, pošlete nám email s těmito údaji:

  • Jméno a příjmení
  • Adresa, telefonní kontakt
  • Máte vy nebo někdo z rodiny celiakii?
  • Máte vy nebo někdo z rodiny alergii na lepek?
  • Máte možnost upéct chleba v domácí pekárně?

na email [email protected].

Uzávěrka přihlášek je 8. 3. 2015.

 


Články na podobné téma