Infolinka 541 212 450

Zelené fazolky se žampiony

INGREDIENCE

30 dkg čerstvých žampionů 15 dkg zelených fazolek cca 5 dkg anglické slaniny trocha sojové omáčky sůl pepř



POSTUP

Fazolky (čerstvé, nebo mražené) ponoříme na cca 1 - 2 minutky do vařící vody a vytáhneme, necháme okapat.

Žampiony oloupeme, nakrájíme na čtvrtky. Slaninu nakrájíme na kostičky.

V kastrole nebo vyšší pánvi necháme  popustit slaninu, na ní orestujeme žampiony, přidáme fazolky a restujeme společně, můžeme malinko podlít a chvilinku podusit.

Dochutíme kapkou sojovky (nemusí být), solí a pepřem.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 20 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 9 lidí)

Kategorie