Infolinka 541 212 450

Bezlepková rybízová buchta

INGREDIENCE

Těsto: 250 g Schär Mix it 150 g cukru moučka 50 g tuku (např. Stella extra) 3 žloutky 3 polévkové lžíce vody 1/2 bezlepkového prášku do pečiva voda (rostlinné mléko) Sníh: 3 bílky asi 100 g cukru moučky skořice rybíz



POSTUP

Tuk, cukr, 3 polévkové lžíce vody a žloutky třeme do zesvětlání. Přidáme mouku a prášek do pečiva. Vodou, příp. rostlinným mlékem naředíme tak, aby šlo těsto vylít na plech. Zapečeme na 170 ° C asi 10 minut. Mezitím si ušleháme bílek, vmícháme cukr, skořici, rybíz a dáme na těsto. Pečeme asi 10 minut při 150 °.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 50 min

Hodnocení

4.5x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie