Infolinka 541 212 450

Bulgurové rizoto

INGREDIENCE

Na 4 porce: 350 g bulguru 200 g tempehu 200 ml smetany Provamel 1 větší mrkev 1 pórek 1 cibule 1 mladá cuketa 2 lžíce biomásla (lze nahradit olivovým olejem) 1 lžička Tandoori Masala 1 lžička sladkého curry mořská sůl



POSTUP

Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 40 min

Hodnocení

4.4x
(Hodnotilo 14 lidí)

Kategorie