Na 4 porce: 350 g bulguru 200 g tempehu 200 ml smetany Provamel 1 větší mrkev 1 pórek 1 cibule 1 mladá cuketa 2 lžíce biomásla (lze nahradit olivovým olejem) 1 lžička Tandoori Masala 1 lžička sladkého curry mořská sůl
Na 4 porce: 350 g bulguru 200 g tempehu 200 ml smetany Provamel 1 větší mrkev 1 pórek 1 cibule 1 mladá cuketa 2 lžíce biomásla (lze nahradit olivovým olejem) 1 lžička Tandoori Masala 1 lžička sladkého curry mořská sůl
Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.