Náročnost
                        
                        jednoduchý
                    
                    
                            
                                Čas přípravy
                            
40 minut                    
                    
                    
                        
                            Ingredience
                        
                        bezlepkové ovesné vločky (lze i pohankové)
med, agávový sirup nebo cokoliv, co sladí 
(dávám kombinaci medu a agávového sirupu)
sušené ovoce dle chuti 
(brusinky, banány, jablka atd.),
ideálně proslazené jablečnou šťávou nebo
třtinovým cukrem
rozinky
kokos nebo oříšky dle chuti
semínka chia, lněná dle chuti
pohankové, jáhlové či amarantové pukance dle chuti
čokoláda (používám hořkou, slazenou stévií) dle chuti
                     
                 
                
                    Postup přípravy
                    Bezlepkové ovesné vločky promícháte se sladidlem  med, agávový sirup nebo cokoliv, co sladí) a dáte do trouby vyhřáté na 150 stupňů na 30 minut (každých 10 minut promíchejte).
Vychladlé smíchejte s tím, co máte rádi - sušené ovoce, rozinky, čokoláda, pohankové, jáhlové nebo amarantové pukance, chia nebo jakákoliv jiná semínka. Dobré jsou i nasucho opražené oříšky a kokos.