Spodní piškotový plát: 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť + špetka soli) 130 g krupicového cukru 100 - 120 g bezlepkové mouky (já dala 1/2 Schaer Pattiseria + Doves farm červená) 4 polévkové lžíce vlažné vody 2 polévkové lžíce řepkového oleje 1/2 lžičky kypřícího prášku Vrchní piškotový plát: Viz. spodní piškotový plát Barevný piškotový plát uvnitř: 6 vajec (žloutky a bílky zvlášť + špetka soli) 180 g krupicového cukru 140 - 150 g bezlepkové mouky (já dala 1/2 Schaer Pattiseria + Doves farm červená) 5 polévkových lžic vlažné vody 2 polévkové lžíce řepkového oleje 1 kávová lžička guarové moučky Žluté a červené potravinářské barvivo nejlépe gelové f. Wilton 400 g dobré pikantní domácí marmelády rybíz+jahody+ostružiny, popř. malinová Punčový nálev: 150 ml vody 100 ml tuzemáku 100 ml punče 80 g krupicového cukru Cukrová poleva: 300 g prosátého moučkového cukru 2 polévkové lžíce citrónové šťávy 1 polévková lžíce slunečnicového oleje