Korpus (forma 19 x 19): 100 ml studené vody 90 g rýžové mouky 75 g třtinového cukru 50 g jemně strouhaného jablka 25 g hořké čokolády 20 g Alsanu 15 g kakaa s vysokým obsahem kakaového másla 2 lžíce kokosové mouky 1velká lžíce kokosového tuku 1 lžička vanilkového extraktu 1 lžička vinného octa 1/2 lžičky sody špetka soli Čokopěna 1: 160 g tuhé části kokosového mléka z plechovky (plechovku pořádně vychladit) 105 g mléčné čokolády bez mléka (z rýžového nebo sojového mléka) 60 g rostlinného mléka 1 a 1/2 lžíce studené vody 1/2 lžičky kokosové mouky 3 g práškové želatiny Čokopěna 2: 110 g tuhé části kokosového mléka z plechovky (plechovku předem vychladit) 100 g bílé čokolády bez mléka 1 a 1/2 lžíce studené vody 1/2 lžičky kokosové mouky 3 g práškové želatiny Poleva: 120 g hořké čokolády 1 velká lžíce kokosového tuku 1 velká lžíce tuhé části kokosového mléka z plechovky 1 lžíce agávového sirupu