úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bramborová paštika - bez lepku, mléka, vajec

Bramborová paštika - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Bez masa
Hodnocení:
Hodnotili 2 lidé
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: brambory
bezlepková krupice
sádlo
Hraška
sůl
pepř
kmín
česnek
majoránka
Postup přípravy:

Brambory ve slupce si dáme dopředu vařit. Po uvaření necháme vychladnout. Po zchladnutí nastrouháme najemno.

Ke nastrouhaným bramborám přidáme Hrašku připravenou dle návodu, osolíme, okořeníme pepřem, kmínem, majoránkou a prolisovaným česnekem. Přidáme tochu rozpuštěného sádla. Zbytkem vymažeme pečící nádobu. Podle potřeby zahustíme krupicí. Já použila rýžovou.

Hotovou směs vložíme do vymaštěné pečící nádoby a pečeme dozlatova. Každý dle vlastní trouby - já pekla asi na 180 °C, asi 45 minut. Rozhodujíící je odstín ;-)

Autor: Peťa77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte