úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Cuketa v kořeněné rýžové krustě

Cuketa v kořeněné rýžové krustě

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 10 min
Zařazení: Bez masa
Hodnocení:
Hodnotili 4 lidé
Pro alergiky: Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Bez ořechů
Ingredience: 1 mladá cuketa
sůl
4 lžíce rýžové mouky
½ lžičky mletého bobkového listu
½ lžičky sušeného česneku
1 lžička sladké papriky
olej na smažení
Postup přípravy:

Cuketu omyjeme, nakrájíme na asi 0,5 cm široká kolečka. Ta osušíme a lehce osolíme. V misce si smícháme rýžovou mouku s kořením. V pánvi si rozehřejeme trošku oleje.

Cuketu z obou stran obalíme v kořeněné mouce a smažíme z obou stran do zlatova.

Video: Prezentace receptu v Dobrém ránu s Českou televizí

Autor: Michal, ProAlergiky.cz

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte