úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Jihočeské zelňáky - bez lepku, mléka, vajec

Jihočeské zelňáky - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 1 h
Zařazení: Bez masa
Přílohy
Testováno spotřebiteli - Mouka Schär Mix it!
Hodnocení:
Hodnotilo 8 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 500 g kysaného zelí
500 g mouky Schaer Universal
250 g sádla
sůl
kmín
pepř
Postup přípravy:

Všechny suroviny smícháme dohromady (ze zelí slijeme vodu) a vypracujeme těsto. Necháme chvíli odpočinout.

Na pomoučněném vále vyválíme placku o tloušťce cca 0,5 cm. Rádýlkem nařežeme na čtverečky cca 5 x 5 cm, přemístíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C do lehkého zhnědnutí (cca 15 min).

Autor: Daniela Dušková

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte