úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Pohanka s brynzou - bez lepku a vajec

Pohanka s brynzou - bez lepku a vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Pohanka
S masem
Hodnocení:
Hodnotili 3 lidé
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: pohanka
anglická slanina
brynza
cibule
sůl
Postup přípravy:

Pohanku si připravíme podle návodu (dle typu buď jen spaříme, což je lepší s ohledem za zachování rutinu a ostatních látek, nebo povaříme a necháme dojít pod pokličkou. Osolíme. Angickou slaninu si nakrájíme na drobné kostičky, stejně tak cibuli. Oboje osmažíme dozlatova.

Na talíř si nandáme pohanku, posypeme cibulkou s anglickou slaninou a zastrouháme (spíše tedy nadrobíme;-) brynzou.

Pohanka je výborná alternativa halušek. Alespoň nám tento recept moc chutnal;-).

Autor: Peťa77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte