úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Špenátové gnocchi

Špenátové gnocchi

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 30 min
Zařazení: Bez masa
Hodnocení:
Hodnotilo 8 lidí
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 1 balení (300 g) Gnocchi Schär

300 g mraženého listového špenátu
150 ml Oatly ovesné smetany na vaření
3 lžíce másla
2 lžíce nastrouhaného parmazánu (+ kdo má rád, tak trochu i na posypání noků)
4 stroužky česneku
sůl
špetka oregána
Postup přípravy:

Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu. V pánvi si rozehřejeme máslo a opečeme na něm stroužky oloupaného česneku, které jsme si předem nakrájeli na plátky. Poté přidáme mražený špenát a necháme dusit, dokud špenát "nepovolí". Promícháme, osolíme, ochutíme oregánem a přidáme ovesnou smetanu. Necháme bublat do úplného zhoustnutí pokrmu. Nakonec ještě dle chuti dosolíme a vmícháme 2 lžíce strouhaného parmazánu (nebo jiného oblíbeného sýra) a spojíme spolu s uvařenými noky. Servírujeme na talíř, kde ještě pokrm můžeme "finálně" posypat strouhaným sýrem.

Autor: Terka M.

REKLAMA

Komentáře k receptu
Aneta

26. 2. 2014
17:05

katulata

29. 11. 2013
0:04

Pro: katulataTakze ovesna smetana lepek OBSAHUJE! !! http://www.bioobchod.cz/slehacka-smetana-kremy-na-vareni/c-1249/

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

katulata

28. 11. 2013
23:56

Ovesna smetana na vareni je bez lepku?

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte