Infolinka 541 212 450

Banánový chlebíček - bez lepku a laktózy

INGREDIENCE

2 - 3 banány 280 g mouky Doves farm 150 g bezlaktózového másla 1/2 až celá hořká čokoláda 80 g hnědého cukru 2 vejce 2 lžíce smetany Provamel 1 prášek do pečiva dr.Oetker 1/2 lžičky soli



POSTUP

Máslo, cukr a vejce vyšleháme. Přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl, smetanu Provamel, rozmačkané banány (lepší jsou ne moc pomačkané, spíše kousky) a nakrájenou čokoládu. Zamícháme, už nešleháme.

Vložíme do formy na chlebíček vyložený papírem nebo vymazaný bezlaktózovým tukem a dáme péct na 170 °C. Pečeme asi hodinku. Kontroluji podle barvy a špejlí.

Dobrou chuť :-).

Autorka: Jana B. http://www.proalergiky.cz/profil/81931

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.8x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie