Infolinka 541 212 450

Bezlepková bagetko-veka na chlebíčky

INGREDIENCE

400 g Jizerky 200 ml mléka 50 g pohankové mouky 50 g rozpuštěného másla 1 vejce (ale nemusí být) 3 lžíce oleje 1 lžíce psylia 2 lžičky soli 1 lžička cukru 20 g kvasnic



POSTUP

Nejprve si připravíme kvásek, pak přidáme všechny ostatní ingredience a zpracujeme těsto (je trochu hustší), které necháme cca půl až 3/4 hodinky kynout.

Z vykynutého těsta i potom uděláme 2 menší bagetky (příp. jednu velkou), přikrijeme fólií a ještě půl hodinky necháme kynout.

Pečeme při 200 st.

Autorka: Helena Hloušová

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

2.8x
(Hodnotilo 53 lidí)

Kategorie