Infolinka 541 212 450

Bezlepková kokosová roláda.

INGREDIENCE

Těsto: 250 g bezlepkových piškotů 150 g moučkového cukru 130 g másla 9 polévkových lžic mléka 3 polévkové lžíce rumu 2 polévkové lžíce kakaa Náplň: 130 g moučkového cukru 130 g másla 50 g strouhaného kokosu



POSTUP

Do misky vložíme rozemleté piškoty, moučkový cukr, kakao, změklé máslo, mléko a rum. Zaděláme vláčné těsto.

Na náplň vymícháme máslo s moučkovým cukrem a nakonec přidáme strouhaný kokos.

Těsto na roládu rozválíme na tloušťku 5 mm na potravinovou fólii, kterou jsme posypali strouhaným kokosem. Těsto potřeme náplní, stočíme a dáme do ledničky ztuhnout.

 

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

5.0x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie