Infolinka 541 212 450

Bezlepková pizza z pomazánkového másla

INGREDIENCE

Těsto: 1 pomazánkové neochucené máslo 1 kelímek mouky Schär Mix it (použila jsem kelímek od pomazánkového másla) špetka soli Navrch pizzy: menší domácí kečup stroužek česneku oregáno čerstvá paprika na drobno nakrájená natrhaný plátkový Eidam debrecínská pečeně nadrobno nakrájená jarní cibulka olej na pomazání plechu vejce na potření kraje pizzy, zbytek vejce rozlijeme na pizzu



POSTUP

Těsto zaděláme a ručně pořádně uhněteme. V případě, že se hodně lepí, přidáme ještě mouku. Dáme do ledničky odležet na půl hodiny. Poté těsto vyndáme a vyválíme. Přendáme na plech, který jsme pomazali olejem. Na pizzu klademe to, co máme rádi. Jako základ jsem použila domácí kečup, do kterého jsem přidala stroužek česneku a oregáno. Okraje pizzy pomažeme vejcem a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů na cca 15 minut.

Rychlá a hlavně výborná!

 

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

4.1x
(Hodnotilo 19 lidí)

Kategorie