300 ml rýžového mléka 250 g bezlepkové mouky Nomix 250 g bezlepkové mouky Zlatá Jizerka 125 g tuku na pečení (oleje) tuk na pečení nebo olej 1 žloutek rýžové mléko 1 lžička soli sezamová a slunečnicová semínka mák kmín
300 ml rýžového mléka 250 g bezlepkové mouky Nomix 250 g bezlepkové mouky Zlatá Jizerka 125 g tuku na pečení (oleje) tuk na pečení nebo olej 1 žloutek rýžové mléko 1 lžička soli sezamová a slunečnicová semínka mák kmín
Suroviny smícháme a dobře prohněteme. Vznikne konzistence zhruba jako ,,hustá bramborová kaše". Pokud by se těsto drobilo přidáme mléko.
Z těsta vyválíme válečky.
Pečeme na 180 stupnů 20 min (5 min před koncem na 200 stupnů).