Infolinka 541 212 450

Bezlepkový dýňový koláč

INGREDIENCE

bezlepkové piškoty ovčí bílý jogurt ovčí jahodový tvaroh asi 3 větší jablka vanilkový pudink 2x směs lesního ovoce rýžové mléko cukr



POSTUP

Na dno formy dáme bezlepkové piškoty. Smícháme tvaroh s jogurtem a cukrem a dáme na piškoty. Uvaříme pudink v rýžovém mléce a dáme jako další vrstv na piškoty. Jablka nakrájíme na kostky a povaříme s cukrem asi 10 minut se 130 ml vody. Rozmícháme pudinkovýprášek ve 120 ml vody a vlijeme do jablek. Mícháme, než to zhoustne. Nalijeme jako další vrstvu. Vše posypeme směsí lesního ovoce (koupila jsem v Globusu). Necháme ztuhnout. Kdo chce, použije běžný tvaroh, jogurt a posype jiným ovocem.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie